Selecteer een pagina

FBD Bankmensen

Creatief denken | “Hoe vinden, boeien en binden we onze financiële professionals?”

Meer info

Ieder bedrijf is soms toe aan een frisse blik. Probeer dan eens een sessie Creatief denken. Ideaal om de probleemoplossende vaardigheden van je team te ontwikkelen. Of om samen met ons te sparren. Op elk denkbaar terrein, van organisatorisch, bedrijfskundig tot HRM en product- of dienstinnovatie.

Aan de hand van tools/werkvormen gaan we samen aan de slag om out of the box te denken, patronen te doorbreken en zo problemen en dilemma’s op een nieuwe manier te benaderen en hiervoor oplossingen te bedenken. Ook lenen bepaalde vraagstukken zich juist voor ‘inbox-denken’. Jullie worden uitgedaagd om juist een oplossing voor een probleem te bedenken die eigenlijk al binnen de bestaande situatie voor handen is. Het is zowel geschikt voor associatieve, vrije denkers als voor mensen die meer ‘begeleid’, logisch denken.

Resultaat

Gegarandeerd creatieve ideeën die naar eigen inzicht opgepakt en uitgewerkt kunnen worden.

Sparringspartner

Stokt bij jullie de stroom aan ideeën of weet je het echt even niet? Wil je dat we met je meedenken, heb je een blinde vlek of heb je inspiratie nodig? Wij hebben nooit géén idee. 😉 Als sparringspartner willen we graag waarde toevoegen. Jullie doel is leidend. Samen komen we verder. 

 

Meer weten over creatief denken? Neem contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Koester media
Edith van Beek
Hendrik Figeeweg 3F
Unit C8
2031 BJ Haarlem

06 52 60 85 72
hallo@koestermedia.nl