Selecteer een pagina

“Het is mij als burgemeester natuurlijk uit het hart gegrepen: een ode aan de gemeente waar ik zo trots op ben, op de mooie dorpen en hun bijzondere inwoners. Ik wil de makers een groot compliment maken. Het blad is mooi, met zorg gemaakt en staat van voor tot achter vol met prachtige verhalen en bijzondere foto’s. Het verbindt inwoners en ondernemers met al het moois dat onze gemeente te bieden heeft. Een prachtig bewaarexemplaar waar je in kunt blijven bladeren en toch steeds iets nieuws ontdekt.”

 

Carla Breuer

‘Ode aan Teylingen’ | Burgemeester Gemeente Teylingen

Meer info

Ode aan … – uw dorp in woord en beeld – het visitekaartje van elk dorp. Een eenmalig glossy magazine dat verbindt. Een cadeau van de ondernemers aan alle inwoners van hun dorp. Een bewaarexemplaar! ‘Ode aan’ geeft een levendig beeld van het dorp en zijn karakter, de geschiedenis, de bijzondere plekken, de inwoners, van jong tot oud én de ondernemers. Deze uitgave is de papieren optelsom van de schakels in de gemeenschap: het maakt de verbinding tussen inwoners, bedrijven en gemeente. Om iedereen (nog) een stapje dichter bij elkaar te brengen, voor (nog meer) gezamenlijk woon- en werkplezier.

 
Ode aan Teylingen

(Sassenheim, Voorhout, Warmond)
oktober 2017 | oplage: 16.000

Ode aan Zandvoort

januari 2017 | oplage: 11.000

Ode aan Lisse

februari 2016 | oplage: 12.000

Ode aan Heemstede

januari 2015 | oplage: 15.000

NOORD

januari 2014 | oplage: 4.000

DRHS

februari 2012 | oplage: 2.000

Meer info op www.ode-aan.nl
Het is natuurlijk ook mogelijk een ‘Ode aan’-uitgave te maken voor een gemeente, stad, branche, bedrijf, dienst, product of festiviteit.

Opdrachtgever

‘Ode aan …’ © is een initiatief van en is uitgegeven door Koester media.

 

Meer weten over bijzondere uitgaven? Neem contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Koester media
Edith van Beek
Hendrik Figeeweg 3F
Unit C8
2031 BJ Haarlem

06 52 60 85 72
hallo@koestermedia.nl