Selecteer een pagina

Reacties

“Het is mij als burgemeester natuurlijk uit het hart gegrepen: een ode aan de gemeente waar ik zo trots op ben, op de mooie dorpen en hun bijzondere inwoners. Ik wil de makers een groot compliment maken. Het blad is mooi, met zorg gemaakt en staat van voor tot achter vol met prachtige verhalen en bijzondere foto’s. Het verbindt inwoners en ondernemers met al het moois dat onze gemeente te bieden heeft. Een prachtig bewaarexemplaar waar je in kunt blijven bladeren en toch steeds iets nieuws ontdekt.”

 

Carla Breuer

Ode aan Teylingen | Burgemeester Gemeente Teylingen

“Edith heeft de uitdaging aangenomen om ons leiderschapsprogramma ‘Werken als Levenskunst’ te vertalen naar het magazine TALENT. Het is een prachtige samenvatting van een jaar vol avonturen. Hoewel persoonlijke ontwikkeling een onderwerp is dat moeilijk is te vangen, is het heel mooi gelukt om het juiste gevoel & beleving over te brengen. Daardoor is het jaarprogramma niet alleen een mooie herinnering, maar is het ook iets tastbaars geworden en denk ik er nu nog steeds met veel voldoening aan terug.”

Bente Heijtel

Talent | Programmamanager Talent First – Rabobank

“Ik heb geen kaas gegeten van magazines maken, ik ben een medicus. Daarom heb ik 26 relevante steekwoorden genoemd en de rest uit handen gegeven: van concept en invulling tot drukwerk. Het resultaat, Dier MC, was meer dan ik voor ogen had. Veel mooier nog. De eerste keer dat ik het zag, was dat echt een wauw-moment. Ik heb zelfs een traantje weggepinkt bij sommige verhalen. Als ondernemer werk je elke dag hard aan je bedrijf, als je dan ineens ziet hoe ons tienjarig bestaan is weergegeven… Zo bijzonder. Alleen maar lof!“

Floor Stembert

Dier MC 10 jaar | Eigenaar Dier Medisch Centrum Kennemerland, Beverwijk, IJmond

“Professioneel team met het hart op de goede plek dat het schier onmogelijke voor elkaar weet te brengen: namelijk alles wat een gemeenschap maakt -in al zijn diversiteit van jong tot oud, verleden, heden, realiteit, dromen en toekomst- op een prachtige krachtige manier bundelen in een magazine dat het bewaren waard is. Twee duimen omhoog!”

Marco Termes

Ode aan Zandvoort | Dichter en inwoner van Zandvoort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Koester media
Edith van Beek
Hendrik Figeeweg 3F
Unit C8
2031 BJ Haarlem

06 52 60 85 72
hallo@koestermedia.nl